Rideundervisning

På Vinkærgård kan du få rideundervisning  – både som nybegynder eller mere erfaren rytter. Der afholdes weekendkurser, hvor du kan opleve en mere intensiv undervisning i ridehus eller på ovalbane.

Undervisningen varetages af forskellige undervisere – både lokale undervisere, der er knyttet til Vinkærgård og undervisere udefra, der bliver inviteret til Vinkærgård.

Ud over at få undervisning i ridning, vil du få vejledning i hvordan du omgås hestene. Strigling og hovrensning er en naturlig del af samværet med hestene og du vil her modtage vejledning og gode råd omkring den almindelige pleje af hesten.

Undervisningen tager udgangspunkt i den islandske hest, hvor man lære at ride de forskellige gangarter den besidder. Man lære at ride gangarterne skridt, trav, galop og tølt og desuden lære man også grunddressuren. Den islandske hest er en oplagt hest at lære at ride på, men er også udfordrende for den mere garvede rytter.

Rideskolehold

  • Onsdag kl. 16.00 – 17.00 – drengehold børn
  • Onsdag kl. 17.00 – 18.00 – pigehold børn
  • Torsdag kl. 16.30 – 17.30 – teenagers
  • Torsdag kl. 17.30 – 18.30 – voksne
  • Torsdag kl. 18.30 – 19.30 – voksne

En holdundervisningstime har 50-60 minutters varighed. Prisen er 500 kr. pr. mdr. uanset hvor mange gange der er i mdr., da prisen er udregnet på årsbasis. Prisen er fast uanset hvor mange gange du kommer, da pladsen er reserveret til dig. Der betales forud til den første ridetime hver mdr.

Eneundervisning:

En ene-undervisningstime har ca. 45 minutters varighed. Prisen er 350 kr. pr. lektion, hvis man rider alene og 500 kr. pr. lektion, hvis man rider to sammen. Eneundervisning kan bookes alle ugens dage.